VEGANSKÉ ČOKOLÁDOVÉ SUŠENKY- DIANA COMPANY- FOODDELICOUSWITHTINKA- DIANA V KUCHYNI

Veganské čokoládové sušenky
Na 16ks budete potřebovat:
- 100g polohrubé mouky
- 60g hladké mouky
- 80g mandlové mouky
- 2 lžičky prášku do pečiva
- 30g kukuřičného škrobu
- 2 lžíce rozpuštěného kokosového oleje 
- 5 lžic tmavého hnědého cukru
- 60 ml mléka 
- 1 lžička vanilkové pasty 
- 2 hrsti čokoládových kousků značky Barry Callebaut
Postup:
1) Všechny ingredience smíchejte v míse, dokud nevznikne husté nelepivé těsto, nakonec přidejte kousky čokolády, rukou dobře promíchejte a dejte alespoň na hodinu do lednice.
2) Pak vytvarujte malé kuličky, mělo by jich vyjít 16 a pečte při 180 stupních asi 13-15 minut.
Doporučení od autorky: Nejlepší jsou ještě teplé 

Recept by @foodeliciouswithtinka

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ!

TEAM Diana Company